Polderstraat 2 dagen dicht voor herstellen stroomkabel

07 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Polderstraat 2 dagen dicht voor herstellen stroomkabel

ALBLASSERDAM - Na een calamiteitmelding is vandaag een storing in een stroomkabel in de Polderstraat ontdekt. Stedin heeft de stroomvoorziening direct omgeschakeld om te voorkomen dat omwonenden er hinder van ondervinden. Om de storing definitief te verhelpen moet er een nieuwe kabel worden getrokken over een lengte van circa 50 meter.

Stedin start zo snel mogelijk met de herstelwerkzaamheden. Vandaag werken monteurs nog aan een andere storing, zodra deze is verholpen gaan zij in de Polderstraat aan de slag. De verwachting is dat dat vlak voor of net na het weekeinde zal zijn. Vóór 15 juni zijn de werkzaamheden klaar.

Polderstraat 2 werkdagen dicht
Om de nieuwe kabel te kunnen trekken wordt de Polderstraat gedurende twee werkdagen afgesloten. De afsluiting loopt vanaf hoek Oranjestraat tot aan de hoek Voltastraat. De Oranjestraat blijft bereikbaar vanaf de Dam. De Voltastraat blijft bereikbaar via de Vinkenpolderweg en het industrieterrein.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.