Inloop op 2 juni met expositie oud en nieuw gemeentehuis

23 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Inloop op 2 juni met expositie oud en nieuw gemeentehuis

ALBLASSERDAM - Bent u benieuwd hoe het nieuwe gemeentehuis en het Raadhuisplein er straks uit gaan zien? Kom dan op vrijdag 2 juni naar de inloopbijeenkomst in het gemeentehuis.

U bent van harte welkom tussen 16.00 en 20.00 uur. Dan zijn naast de nieuwe plannen voor het plein en het gemeentehuis ook foto's uit vroeger jaren te zien. De Historische Vereniging richt speciaal voor deze gelegenheid een kleine expositie in, die de komende tijd een vaste plek krijgt in het gemeentehuis.

Rondleidingen en ontmoeting
Ook zijn er weer rondleidingen door Gerrit van Es, kenner van de historie van het gemeentehuis en lid van de gemeentelijke erfgoedcommissie. Deze beginnen om 16.30 en 18.30 uur. Kon u daar eerder niet bij zijn dan is dit dé kans op mee te wandelen.

Rondleiding gemeentehuis
Gerrit van Es (zie foto hierboven) verzorgt op 2 juni opnieuw twee rondleidingen door het gemeentehuis.

De ontwerpers, betrokken ambtenaren en wethouder Peter Verheij zijn ook aanwezig. Zij lichten de plannen graag toe en uiteraard kunt u vragen stellen. Daarnaast zijn er ook enkele partners die na de renovatie een plek in het gemeente krijgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.