Vrienden lopen mooie tijd op Business Estafette Marathon Rotterdam

10 april 2017 door Hennie van der Zouw
Vrienden lopen mooie tijd op Business Estafette Marathon Rotterdam

ALBLASSERDAM / ROTTEREDAM - Namens stichting Vrienden van De Twijn liepen Leonie Pijl, Jolinda Verhaert, Martijn Beekhof en Marcel Pasman de Business Estafette Marathon van Rotterdam. Omgeven door de immer fantastische sfeer van deze stad liepen zij naar een eindtijd van 4 uur, 30 minuten en 30 seconden.

Medaille
Deze sportieve activiteit van Vrienden van De Twijn was opnieuw een waar feestje. Niet in het minst door de fantastische ambiance die Rotterdam biedt en het stralende weer. De aftrap werd genomen door teamleider van IKC De Twijn Leonie Pijl, die binnen het uur het lint doorgaf aan bestuurslid van De Vrienden Jolinda Verhaert. Jolinda bedwong haar 11 kilometer waarna vanaf de Groene Kruisweg op Rotterdam-Zuid directeur van IKC De Twijn, Martijn Beekhof, de volgende kilometers onder zijn voeten liet gaan. Het derde en laatste wisselpunt bevond zich op de Mariniersweg in het centrum van Rotterdam. Ouder Marcel Pasman volbracht de laatste 12,5 kilometer die onder andere langs de Kralingse Plas voerde en de laatste meters op de Coolsingel. Na de finish voor het Stadhuis van Rotterdam namen de lopers hun welverdiende medaille in ontvangst.

Sponsoren
Naast dat de lopers zich hebben laten sponsoren is deelname aan deze estafette marathon mogelijk gemaakt door Visser Media & Design, Goud Print Center, LV Reclame, Verwoert Online Advertising en Comm°pass, alle uit Alblasserdam.

Vrienden
Vrienden van De Twijn is een stichting die zich inzet om Chr. IKC De Twijn in Alblasserdam financieel te ondersteunen. Om zo mee te helpen het allerbeste te halen uit de missie van dit kindcentrum: kindgericht, uitdagend onderwijs bieden. Zodat iedere leerling zich kan ontplooien tot een zelfstandig en zelfbewust persoon voorzien van extra positieve bagage voor de toekomst. Vrienden van De Twijn organiseert verschillende activiteiten en voorziet in een professionele businessclub. Zie ook www.vriendenvandetwijn.nl en www.bcdetwijn.nl.

Foto: De vier BEM-lopers met hun medaille: Leonie Pijl, Martijn Beekhof, Jolinda Verhaert en Marcel Pasman (v.l.n.r.).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.