Wethouder Dorien Zandvliet opent jongeren ontmoetingsplek bij skatebaan aan Vondellaan

27 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Wethouder Dorien Zandvliet opent jongeren ontmoetingsplek bij skatebaan aan Vondellaan

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 25 maart om 11.00 uur nam wethouder Zandvliet de jongeren ontmoetingsplek bij de skatebaan aan de Vondellaan, samen met omwonenden en de jeugd, officieel in gebruik.

De voorziening is op verzoek van een aantal jongeren gerealiseerd, omdat nergens een plek om te chillen was in Alblasserdam. Na een langdurig traject van inspraak en bezwaarprocedures is de voorziening klaar.

Uiteraard zijn er regels aan het gebruik verbonden. Wethouder Zandvliet is blij dat er nu een voorziening is en gaat de komende tijd het gebruik ervan intensief volgen in samenwerking met politie en het jongerenwerk.

Foto's: Joop Aret.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.