Gebouw Biggelmee gesloten

17 februari 2017
Gebouw Biggelmee gesloten

ALBLASSERDAM - De gemeente Alblasserdam en vereniging Biggelmee hebben op 16 februari 2017 gezamenlijk besloten het gebruik van het pand Biggelmee aan de West Kinderdijk 375 in Alblasserdam voorlopig te staken. Dit doen zij naar aanleiding van de resultaten van een onderzoek naar de constructieve staat van het gebouw die 16 februari bekend zijn geworden.

De gemeente Alblasserdam is eigenaar van het gebouw. De vereniging Biggelmee huurt het van de gemeente. Gezamenlijk hebben zij op basis van dit onderzoek besloten dat het niet verantwoord is om het gebouw in de huidige staat nog te gebruiken. Het pand is daarom gesloten.

De vereniging Biggelmee en de gemeente onderzoeken of voor geplande activiteiten een alternatieve locatie kan worden gevonden. Wie vragen heeft over optredens en activiteiten van Biggelmee kan mailen naar info@biggelmeevzt.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.