Dataplace genomineerd voor Gazellen Award 2016

14 oktober 2016
Dataplace genomineerd voor Gazellen Award 2016

ALBLASSERDAM - Tweede nominatie op rij voor regionaal Datacenter. Regionaal datacenter Dataplace Alblasserdam is ook dit jaar genomineerd voor de Gazellen Award. Dataplace behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Award staat voor een constante omzetgroei van ten minste 20%. Het bedrijf met de hoogste groei per categorie per provincie wint de Gouden Gazelle.

Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace is enthousiast. “Ik ben ontzettend trots op de nominatie voor deze Gazellen Award. Het is een bevestiging dat onze visie op een regionaal datacenter ons onderscheid in de markt waardoor wij deze geweldige groei hebben kunnen bewerkstelligen. Deze nominatie is daarbij een erkenning voor de inspanningen en inzet van ons gehele team de laatste jaren.”

Over dataplace
Dataplace bestaat sinds 2010 en is een modern regionaal TIER III datacenter in Alblasserdam (Zuid-Holland) dat volledig redundant en energiezuinig is ingericht. Het datacenter is carrier-neutraal en wordt ontsloten door een diversiteit aan carriers. Naast de ISO 9001:2008, 14001:2004 en 27001:2013 certificering beschikt het datacenter tevens over een BORG4 certificering. Inmiddels maken vele IT gerelateerde ondernemingen, het MKB, overheidsinstellingen en beursgenoteerde bedrijven gebruik van de dienstverlening van Dataplace. Dataplace is sinds het najaar van 2016 onderdeel van de Eurofiber Group. Voor meer informatie: www.dataplace.eu.

Over de Gazellen Award
Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award moet een bedrijf de afgelopen 3 jaar een netto-omzetgroei hebben gerealiseerd van minstens 20 procent per jaar. Daarnaast is het belangrijk dat de organisatie een stabiele en gezonde financiële positie heeft. Het meest recente boekjaar dient te zijn afgesloten met een positief resultaat, en in de voorgaande jaren mag maximaal één jaar een negatief resultaat zijn geboekt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.