Een hamburger voor een zak vuurwerkafval

17 december 2009

ALBLASSERDAM - De gemeente Alblasserdam en McDonald’s hebben weer een vuurwerkactie georganiseerd. Op zaterdag 2 januari 2010 kan iedereen tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij de diverse inzamelpunten vuurwerkafval inleveren. Voor elke volle zak met vuurwerkresten krijgen de deelnemers een hamburgerbon van McDonald’s. McDonald’s stelt deze hamburgerbonnen gratis beschikbaar. De bonnen kunnen op 2, 3 en 4 januari 2010 worden ingewisseld.

Op zaterdag 2 januari 2010 tussen 10.00 en 15.00 uur kan men terecht bij de volgende inzamelpunten:

McDonald’s (Kelvinring 46)
Gemeentewerf (Cornelis Smitstraat)
Scheldeplein
Parkeerplaats Nicolaas Beetsstraat  tegenover de Brandweerkazerne

De gemeente vraagt aandacht voor het feit dat het verboden is om voor 31 december 10.00 uur of na 1 januari 02.00 uur vuurwerk af te steken of bij zich te hebben. De politie kan degene aanhouden die buiten deze tijden vuurwerk afsteekt of bij zich heeft. Jongeren tot achttien jaar die worden aangehouden, worden doorverwezen naar Halt Zuid-Holland Zuid. Halt Zuid-Holland Zuid legt vervolgens een taakstraf op. Dit betekent dat deze jongeren met een bezem of papierprikker zichtbaar in het dorp aan het werk worden gezet.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.