Speciale Informatiekrant 'Jeugd in Alblasserdam 2016'

20 december 2016 door Hennie van der Zouw
Speciale Informatiekrant 'Jeugd in Alblasserdam 2016'

ALBLASSERDAM - De jeugd heeft de toekomst dus wij moeten onze jongste inwoners de aandacht geven die zij nodig hebben en die zij verdienen. Dat zegt wethouder Dorien Zandvliet in het voorwoord van de speciale informatiekrant Jeugd in Alblasserdam 2016. Zij vertelt hierin onder andere hoe de jeugdhulp georganiseerd is nu de gemeente daar sinds 2 jaar verantwoordelijk voor is.

Daarnaast leest u onder meer over de werkzaamheden van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Alblasserdam die helpt bij opvoedingsvragen en zorg coördeert. Ook vertelt iemand van het Jongeren Opbouwwerk Alblasserdam over zijn werk in de praktijk. Over het leerwerkbedrijf Smile kunt u lezen dat het jongeren helpt aan een plek om werkervaring op te doen en ze daarin begeleidt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.