Wiekslag zwemt derde ronde regio west

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
Wiekslag zwemt derde ronde regio west

ALBLASSERDAM - Zaterdag werd in Dordrecht de derde wedstrijd gezwommen in de regio west competitie. Wiekslag zwemt in poule A en dat betekent dat wedstrijd drie de eerste lange baan wedstrijd van het seizoen is. Wiekslag eindigde deze wedstrijd op de derde plaats en staat na drie wedstrijden nog steeds tweede.  Er werden de nodige ereplaatsen behaald en er sneuvelden weer veel persoonlijke records. Gouden medailles waren zaterdag voor Melvin prins op de 100 vlinder, Romy de Laat op de 100 vrij en Cheyenne Visser op de 200 rug. Zilveren plakken werden bemachtigd door Melvin prins op de 200 rug en 100 vrij, Raphaël Booiman op de 50 school, Ryan de Laat en Odin Kruithof op de 50 rug.

Robin den Ouden zwom het pr record van de dag. Hij verbeterde zijn tijd op de 200 vrij met liefst 31,55 seconden en bracht die naar 3.19.03. En passant snoepte hij ook nog eens 14,98 seconden af van zijn pr op de 100 vrij. Jens Schout zwom ook de 200 vrij en verbeterde zijn tijd met 13,28 seconden. Dide Provily verbeterde haar pr op de 200 vrij op de korte baan met ruim 9 seconden. Raphaël Booiman zwom bijna 9 seconden sneller op de 100 vrij en Isabel Scheepbouwer zwom dezelfde afstand 7 seconden sneller. Kirsten den Ouden zwom de 100 school en zij tikte ruim 6 seconden sneller aan. Daan Kouwenhoven zwom zijn 100 vrij 6 seconden sneller. Thierry den Ouden had na zijn drukke ochtend nog voldoende energie  om op de 50 school zijn tijd met 5 seconden te verbeteren. Sophie Buurman zwom haar 200 vrij ruim 4 seconden sneller dan voorheen.

Zaterdag zwemmen de minioren de laatste wedstrijd van het kalenderjaar in het eigen Blokweer. De eerste twee weekenden van januari staan geprogrammeerd voor de Regio West kampioenschappen op de korte baan. Deze wedstrijden worden gezwommen in het Hofbad in den Haag.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.