Dringende oproep tot inzicht lokale vacatures in verband met komende sluiting Nedstaal

28 november 2016 door Hennie van der Zouw
Dringende oproep tot inzicht lokale vacatures in verband met komende sluiting Nedstaal

DRECHTSTEDEN - Het kan u niet ontgaan zijn, begin november maakte Nedstaal bekend voornemens te zijn haar deuren te sluiten. Dit heeft een grote impact op de 200 medewerkers. Vanuit de gemeente, OV de Noord, OKA, Nedstaal en UWV/Baanbrekend Drechtsteden wordt er gekeken hoe deze ontwikkeling op korte termijn te ondersteunen.

Hiervoor vragen de gemeente en bovengenoemde organisaties graag uw medewerking. Een eerste gezamenlijke actie is het organiseren van een banenmarkt op 8 december aanstaande, waarop werkgevers staan die daadwerkelijk vacatures open hebben staan.

Vacatures
Op het moment is het helaas niet inzichtelijk welke vacatures er lokaal open staan. Heeft uw bedrijf vacatures, maak deze dan kenbaar deel ze met Yvonne Eltink, HR Professional bij Nedstaal en met Baanbrekend Drechtsteden, o.v.v. banenmarkt Nedstaal.

Tot woensdag 7 december kunt u uw vacatures doorgeven via y.eltink@nedstaal.nl en baanbrekend@drechtsteden.nl. Ook als u mogelijkheden biedt en ziet tot omscholing. Zo kunnen op voorhand al mogelijke kandidaten op deze vacatures worden geattendeerd.

Wanneer er meer bekend is over de definitieve uitvoering van de banenmarkt zullen we daar melding van doen. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Yvonne. Via de mail of telefonisch: 06-57885358 en 078-6923902. Uw medewerking wordt zeer gewaardeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.