SWA, Landvast en de Voedselbank organiseren Kerstsaam

18 november 2016 door Josette Huisman
SWA, Landvast en de Voedselbank organiseren Kerstsaam

ALBLASSERDAM - Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Landvast en de Voedselbank Alblasserdam hebben de handen ineen geslagen om mensen die zich alleen voelen èn gezinnen die weinig te besteden hebben, een mooie kerstavond aan te bieden. De zogenoemde ‘Kerstsaam’ wordt gehouden op zaterdagavond 24 december 2016 in Landvast aan de Haven. Voor de bezoekers is er een gratis driegangendiner en zijn er cadeautjes. Er is plaats voor maximaal 150 mensen.

De Kerstavond in Landvast gaat 24 december om 17.30 uur van start. Rond 18.00 uur wordt, na een welkomstwoord gestart met het driegangendiner.

Aanmelden voor Kerstsaam kan tot dinsdag 20 december. Dit kan bij de Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) aan het Cortgene 20. Per mail is de SWA te bereiken via info@stichtingwelzijnAlblasserdam.nl en per telefoon via het nummer 078-2021220. Klanten van de Voedselbank in Alblasserdam krijgen 1 december een uitnodiging in het voedselpakket. Voor mensen die geen vervoer hebben, kan (gratis) vervoer geregeld worden via de SWA.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.