Sonderingen Raadhuisplein en Havenstraat

15 november 2016 door Hennie van der Zouw
Sonderingen Raadhuisplein en Havenstraat

ALBLASSERDAM - Deze week worden op het Raadhuisplein, bij het gemeentehuis en in de Havenstraat een aantal sonderingen uitgevoerd. De sonderingen zijn nodig om – voorafgaand aan de renovatie van het gemeentehuis en het Raadhuisplein - de bodemopbouw en draagkracht van de bodem te bepalen.

Hiervoor wordt op het Raadhuisplein op twee plaatsen ongeveer een halve vierkante meter aan bestrating weggehaald; de keitjes worden na het bodemonderzoek weer teruggelegd.

Mogelijk wordt op de andere locaties ook tijdelijk wat bestrating weggehaald. Dit is mede afhankelijk van de bereikbaarheid op de locatie en de afmeting van de sondeerwagen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.