Maatschappelijke Beursvloer Alblasserdam / Papendrecht gaat niet door

11 november 2016 door Hennie van der Zouw
Maatschappelijke Beursvloer Alblasserdam / Papendrecht gaat niet door

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT- De Maatschappelijke Beursvloer die gehouden zou worden op 18 november 2016 in Landvast te Alblasserdam gaat niet door. Een aantal maanden hebben medewerkers  van Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht en Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) zich met  enthousiasme ingezet om voldoende bedrijven en maatschappelijke organisaties te werven voor het  evenement. Helaas is het minimum aantal bedrijven, om van de Maatschappelijke beursvloer een  succes te kunnen maken, niet gehaald. Beide organisaties willen iedereen, die zich heeft ingezet om  bedrijven te enthousiasmeren, via dit bericht bedanken evenals de beursvloermannen die hebben  meegedacht in de voorbereidingen. 

De BWI en SWA geloven nog steeds in het concept van de Maatschappelijke beursvloer, waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in verbinding worden gebracht. Op de beursvloer draait het om handel met gesloten beurs waarbij er voor beide partijen rendement te behalen is. De organisaties sluiten niet uit dat er in de toekomst een nieuwe poging wordt gedaan om een Maatschappelijke Beursvloer te organiseren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.