Feestelijke start bouw fase 2a van Klein Alblas II in Waterhoven

10 november 2016 door Hennie van der Zouw
Feestelijke start bouw fase 2a van Klein Alblas II in Waterhoven

ALBLASSERDAM - Op woensdag 9 november werd gestart met de bouw van fase 2a van Klein Alblas II in de wijk Waterhoven. Wethouder Verheij legde samen met een koper, de directeuren van aannemer Gebr. Blokland en projectontwikkelaar Blauwhoed de laatste funderingsbalk.

De wethouder is verheugd dat hiermee een nieuwe bouwfase gerealiseerd gaat worden. Fase 2a bestaat uit acht tweekappers en wordt gebouwd aan de Stenen Kamer, centraal in de villawijk Klein Alblas II. De woningen hebben een karakteristieke jaren-30 architectuur die aansluit op reeds gerealiseerde woningen. Alle acht woningen in fase 2a zijn verkocht. De verkoop van de volgende fase, die wederom uit acht tweekappers bestaat, volgt binnenkort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.