Huss B.V. is verhuisd naar de Edisonweg

01 november 2016 door Hennie van der Zouw
Huss B.V. is verhuisd naar de Edisonweg

ALBLASSERDAM - Van Huss B.V., een innovatieve ICT onderneming, ontvingen we het volgende verhuisbericht:

"Na maanden van voorbereiding is het dan zover. Per 1 november zijn wij verhuisd naar een prachtig nieuw bedrijfspand aan de Edisonweg 12 in Alblasserdam.

Het nieuwe pand is royaal van opzet en voorzien van meerdere ontvangstruimtes waar wij onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn.
Huss B.V. is een innovatieve ICT onderneming opererend aan de frontlinie van de technologie. Met een groeiend team van gecertificeerde professionals is Huss B.V. uw partner voor de ontwikkeling van websites, apps, software en hosting oplossingen.

Het handelsmerk van Huss B.V. is maatwerk, afgestemd op uw wensen. Op technisch gebied kennen wij nauwelijks tot geen belemmering. Wij gaan door, daar waar een standaard oplossing te kort schiet. Zo bouwen wij aan de toekomst. U kunt op Huss blijven rekenen als vertrouwde partner in slimme IT oplossingen." Tot zover het verhuisbericht.

Met ingang van 1 november is het bezoek- en postadres van Huss BV:

Edisonweg 12
2952AD Alblasserdam
Tel: +31 (0)78 6911140
E-mail: info@huss.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.