Asfaltreparaties Blokweerweg op 25 en 26 oktober

21 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Asfaltreparaties Blokweerweg op 25 en 26 oktober

ALBLASSERDAM - Op dinsdag 25 en woensdag 26 oktober vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Blokweerweg vanaf de brug over de Middelwetering richting de Wig. U kunt deze route wel blijven gebruiken, maar er kan enige verkeersoverlast zijn. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer zo goed mogelijk kan doorstromen.

Het asfalt moet gerepareerd worden omdat er scheuren zijn geconstateerd. Door de reparaties neemt de verkeersveiligheid voor weggebruikers toe. Als u vragen heeft, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de toezichthouder, de heer Ary Koedood, via telefoonnummer 06-83647484.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.