Echtpaar Bode 50 jaar getrouwd

14 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Bode 50 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Zij, Adri den Hartog(73), en hij, Hugo Bode (75) ontmoetten elkaar op de brug, waar ze elkaar tegenkwamen, onderweg naar hun werk. Adri is een geboren Alblasserdamse en Hugo komt uit Slikkeveer. De eerste 20 jaar werkte hij in de scheepsbouw, waarna een overstap werd gemaakt naar de bouw (Amstelland).

Zij heeft altijd bij Giessen de Noord gewerkt. Op 12 oktober was het 50 jaar geleden dat ze elkaar in Ridderkerk het ja-woord gaven. Na hun pensionering zijn zij nog steeds aktief gebleven: zo doet hij vrijwilligerswerk op de drukkerij van de Hervormde kerk en staat zij als verkoopster bij boekhandel de Schuilplaats. Beiden zijn bovendien nog taalcoach, waarbij zij buitenlanders de Nederlandse taal bijbrengen. Het echtpaar heeft 4 kinderen en 10 kleinkinderen en samen met hen en verdere familie hopen ze hun huwelijksfeest te vieren tijdens een boottocht op de Linge. Loco burgemeester Arjan Kraijo bracht hun een felicitatie bezoek op 13 oktober.

Foto: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.