Olympic Games bij A-kidz

06 oktober 2016 door Josette Huisman
Olympic Games bij A-kidz

ALBLASSERDAM - De herfstvakantie staat weer voor de deur! Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit Alblasserdam zijn weer welkom bij A-KIDZ. Dit keer is het thema "Olympic Games!" Alle activiteiten draaien daarom om de olympische spelen. 

Het laatste uur (vanaf 11:30 - 12:30 uur) is het zwemmen. Daarvoor is het A-diploma verplicht!

Wil jij kennis maken met verschillende olympische sporten kom dan op dinsdag 18 en donderdag 20 oktober van 9:30 tot 12:30 uur naar de A-kidz in sportcentrum Blokweer aan de Sportlaan 3.

Toegangstickets kosten € 4,- (incl. 1 consumptie en zwemmen) en zijn te koop bij de kassa in het sportcentrum.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.