Simone van Heeren-de Keizer benoemd als nieuwe Gemeentesecretaris Alblasserdam

05 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Simone van Heeren-de Keizer benoemd als nieuwe Gemeentesecretaris Alblasserdam

ALBLASSERDAM / DORDRECHT - De gemeente Alblasserdam heeft per 1 december 2016 een nieuwe Algemeen Directeur/Gemeentesecretaris: Simone van Heeren-de Keizer, 38 jaar, woont in Dordrecht.

Simone werkt sinds 2011 in de gemeente Leerdam, waarvan de laatste twee jaar als Algemeen Directeur/ Gemeentesecretaris.

Het college van burgemeester en wethouders Alblasserdam is blij met de benoeming van Simone en heeft er alle vertrouwen in dat zij de juiste persoon voor en verbinder is tussen bestuur, samenleving en organisatie.

Simone: "Na vijf jaar Glasstad Leerdam, waar ik nu nog met veel plezier werk, kwam deze uitdaging op mijn pad die ik graag met beide handen aanpak. Samen met inwoners en ondernemers, bestuur en de ambtelijke organisatie uitvoering geven aan een gezamenlijke samenlevingsagenda. Daar wil ik graag aan bijdragen!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.