Smash'66 zoekt oudleden voor jubileumfeest

01 oktober 2016 door Josette Huisman
Smash'66 zoekt oudleden voor jubileumfeest

ALBLASSERDAM - Dit jaar bestaat volleybalvereniging Smash’66 50 jaar. Vanaf januari hebben er al diverse aktiviteiten plaats gevonden in het kader van dit mooie jubileum.

Zaterdag 5 november wordt er een slotfeest gehouden in Landvast. De vereniging zoekt een zo groot mogelijke groep oud-leden om aanwezig te zijn bij deze feestavond / reünie. Smash'66 hoopt zo het 50-jarig bestaan grandioos af te sluiten met een spetterend feest voor heel veel (oud)leden waarbij het mogelijk is om, voorafgaand aan de avond, deel te nemen aan een buffet.

Bent u een oud-lid, dan kunt u zich aanmelden voor informatie via Smash66jubileum50@smash66.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.