Braderie 'Havenfestival' geeft drukte van jewelste in ons Damdorp

22 september 2013
Braderie 'Havenfestival' geeft drukte van jewelste in ons Damdorp

ALBLASSERDAM - Zaterdag 21 september zorgde de braderie in het centrum van Alblasserdam voor een enorme drukte in het dorp. Duizenden belangstellenden bezochten de kraampjes, die in een lang lint door het centrum slingerden.

Op het Raadhuisplein konden jong en oud zich een hele dag vermaken met allerlei leuke dingen.

Ook bouwput op het terrein van Oceanco stond open voor bezoekers, en daar werd ook goed gebruik van gemaakt.

In de middag, op het hoogtepunt van de braderie was het ook een drukte van belang met inkomend en uit Alblasserdam weg willend verkeer. Dit moest allemaal over de Oude Toren Brug, en als je pech had deed je er een uur over......... 

Foto's: Joop Aret.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.