Opening Jeugdland door wethouder Dorien Zandvliet

25 augustus 2014
Opening Jeugdland door wethouder Dorien Zandvliet

ALBLASSERDAM - Jeugdland heeft ook dit jaar weer nieuwe elementen aan het programma toegevoegd. Zo is er, naast de aanwezigheid van diverse lokale sportverenigingen, ook een beachvolleybal clinic die gegeven wordt door de Nederlandse kampioenen Mika Prins en Rick van der Sluis.

Er worden zandkoekjes gebakken in de knutselzaal en naast de vertrouwde kussens en knuffels kunnen er dit jaar ook tassen gemaakt worden in de handwerkzaal. Op donderdag kunnen de kinderen ‘overblijven’ en krijgen ze een snack met een ijsje toe. Op vrijdag zijn er spectaculaire (water)spellen buiten op het terrein van Landvast en ook in de haven.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Landvast en in de Jeugdland week bij de ingang van Jeugdland. Het volledige programma is na te lezen op de website van Jeugdland.

Opstart halfuurtje
Nieuw is het ‘opstart half uurtje’ van maandag tot en met woensdagochtend om 9.00.

Dit is voor de (groot) ouders of verzorgers van de kinderen die nog nooit bij Jeugdland zijn geweest. De volwassenen krijgen dan een rondleiding door en om Landvast heen terwijl de (klein)kinderen al naar hartenlust kunnen gaan spelen.

Zo hoopt het bestuur van Jeugdland meer kinderen te trekken naar Jeugdland Alblasserdam.

Stichting Jeugdland Alblasserdam
Stichting Jeugdland Alblasserdam is opgericht in 1966. Van oudsher is Jeugdland een knutselevenement voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. En nog steeds is knutselen de belangrijkste activiteit gedurende de vier dagen op de locatie Landvast.

Maar naast het timmeren, handwerkjes, en bloemschikken zijn er ook diverse educatieve en swingende workshops en buiten kan er gespeeld en gesport worden.

Foto's: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.