Jeugdland 2013 van start gegaan

26 augustus 2013
Jeugdland 2013 van start gegaan

ALBLASSERDAM - Maandag 26 augustus om 8.45 startte bij Jeugdland Alblasserdam de openingsceremonie. Dit jaar werd deze openingshandeling van de 47ste editie van Jeugdland verricht door de familie Veen, drie generaties Jeugdland die jarenlang als bestuurslid/vrijwilliger/sponsor Jeugdland ondersteund hebben en nog steeds ondersteunen.

Jeugdland heeft dit jaar met dank aan de diverse sponsoren een nieuwe huisstijl gemaakt. Fris logo, vernieuwde website en de nieuwe social media kanalen. Dit jaar zijn er ook nieuwe sport en spel activiteiten bij gekomen. Voor het eerst wordt er samengewerkt met de voetbal- tennis- en hockey verenigingen uit Alblasserdam. Samen met Jeugdland is er een actief programma opgesteld met sport clinics en spel elementen. Op woensdag wordt er in samenwerking met S(c)hool on Wheels ook rolstoel basketbal gegeven. Nieuw in de workshops zijn de theater en de DJ workshops.

Stichting Jeugdland Alblasserdam is opgericht in 1966. Van oudsher is Jeugdland een knutselevenement voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. En nog steeds is knutselen de belangrijkste activiteit gedurende de vier dagen op de locatie Landvast. Maar naast het timmeren, handwerkjes, en bloemschikken zijn er ook diverse educatieve en swingende workshops en buiten kan er gesport worden. De vijfde dag wordt in samenwerking met A-kidz georganiseerd in sportcentrum Blokweer.

Foto: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.