Vooraankondiging Maatschappelijke beursvloer Alblasserdam/Papendrecht

07 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Vooraankondiging Maatschappelijke beursvloer Alblasserdam/Papendrecht

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Kan uw organisatie extra middelen, om de club draaiend en gezond te houden, goed gebruiken? Zou een moment om kennis en ervaring met anderen te delen welkom zijn? En vind u het ook een hele klus om fondsen aan te schrijven?

In dat geval mag u zeker niet ontbreken op de Maatschappelijke beursvloer Alblasserdam/Papendrecht welke zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 18 november 2016 in het Landvast in Alblasserdam. Een landelijk concept dat in vele gemeenten succesvol is aangeslagen en zelfs een terugkerend event is geworden. Het begrip sponsoring verandert naar samenwerkende partners/ondernemingen.

Wat is een maatschappelijke beursvloer?
Op de beursvloer wisselen in een ongedwongen sfeer (lokale) ondernemingen en organisaties met een gesloten beurs faciliteiten, kennis en materialen uit. Ondernemers tonen zo hun maatschappelijke betrokkenheid en u krijgt de hulp in menskracht en middelen die u als vrijwilligersorganisatie nodig heeft. Ter verduidelijking, er wordt dus niet gehandeld in geld of om sponsorgelden gevraagd. Creatief ondernemen met elkaar, daar draait het om!

Een voorbeeld: Aannemer X levert materialen en/of geeft advies bij de bouw van een nieuwe stal op de kinderboerderij. Daartegenover stelt de kinderboerderij haar deuren een dag exclusief open voor alleen de medewerkers en kinderen van aannemer X. Of een club kan bijvoorbeeld een bedrijf de “bijzondere” ruimte aanbieden voor een zakelijke meeting/workshop in ruil voor materiaal of advies van het bedrijf.

Aanmelden
Aan de reacties die wij krijgen, merken we dat het idee achter de Maatschappelijke beursvloer aanspreekt. Maar daarmee zijn we er nog niet. Het is zaak dat bedrijven en organisaties zich daadwerkelijk gaan aanmelden zodat de beursvloer doorgang kan hebben. Uw organisatie heeft tot 1 november 2016 de tijd om zich aan te melden bij de welzijnsstichting van uw vestigingsplaats. Wacht echter niet langer dan nodig is, want uw aanmelding kan potentiële vragers op ideeën brengen en uw organisatie wordt direct meegenomen in de publiciteit.

Alblasserdam Papendrecht
Stichting Welzijn Alblasserdam Brede Welzijnsinstelling Papendrecht
Mattanja Kroon of Hannie de Graaf Pauline van der Kraan of Judith van Gulik
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl
www.stichtingwelzijnalblasserdam www.vrijwilligersvacaturespapendrecht.nl
telefoon 078-202 12 23 telefoon 078-6154741
Met vriendelijke groet,
Mattanja Kroon en Hannie de Graaf Pauline van der Kraan en Judith van Gulik

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.