16e editie SNS Avond4Daagse succesvol verlopen

28 juni 2016 door Hennie van der Zouw
16e editie SNS Avond4Daagse succesvol verlopen

ALBLASSERDAM - De Alblasserdamse SNS Avond4Daagse is mede door de vele vrijwilligers en het redelijke weer succesvol verlopen. Het startschot werd dit jaar gegeven door Inge Bouter namens hoofdsponsor SNS en Burgemeester Jaap Paans. De wethouders Arjan Kraijo, Dorien Zandvliet, Peter Verheij hielpen mee de wandelaars hun zwaarverdiende medaille uit te reiken. En een woord van dank is er ook voor presentator Henk Visser. Hij verving op prima wijze onze vaste presentator, die dit jaar verhinderd was.

Het totaal aantal deelnemers is 1054 en is iets minder dan vorig jaar. De beker voor de groep met de grootste groei is dit jaar gewonnen door de Crowdfunding Meester Willem (33 deelnemers).

Het defilé werd gevormd door alle deelnemers en begeleid door de politie en de muziekgroepen De Valse Noten, De Vrolijke Noot, Showband Jong-Holland en de Percussiegroep Ridderster. Tijdens de optocht stonden de toeschouwers rijen dik langs de route. De deelnemers werden voorzien van bloemen en snoep voor de geleverde prestatie.

Op het Raadhuisplein konden de welverdiende medailles afgehaald worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.