Bezoek bij Valk Welding waardevolle seizoensafsluiter

17 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Bezoek bij Valk Welding waardevolle seizoensafsluiter

ALBLASSERDAM -  Op woensdag 16 juni jl. was een selecte groep leden van Businessclub De Loopplank te gast bij Valk Welding in Alblasserdam. Marketing communicatie medewerker Mark van Ispelen gaf na een boeiende presentatie een al even indrukwekkende rondleiding door het gehele bedrijf.

Tijdens de presentatie zet Mark van Ispelen onder andere de core business van Valk Welding uiteen: ‘Ons bedrijf levert automatisering voor de lasproductie waarbij lasrobots, speciaal automaten en lastoevoegmaterialen de belangrijkste componenten zijn. Met meer dan 2600 geïnstalleerde lasrobots en een maandelijkse levering van circa 600 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa.’

Het bedrijf levert op het gebied van robot- en lastechniek totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging opleveren voor de klant.

De leden van de Businessclub De Loopplank genoten van de rondleiding. ‘Dit is werkelijk een absoluut high tech bedrijf gewoon in Alblasserdam’, merkte een van de deelnemers meer dan terecht op. Vanzelfsprekend werd er nog een groepsfoto gemaakt. De metalen wand waarvoor de groep staat geposeerd is een zijwand van een trailer die volledige geautomatiseerd is gelast. Daarbij zijn de losse componenten door een handlingrobot aangevoerd en vastgeklikt waarna de lasrobot zijn laswerk is gaan doen.

Businessclub De Looplank
De organisator van deze avond is de groeiende en energieke kennis- en netwerkclub voor Alblasserdam en omgeving. Leden kunnen achtmaal per jaar een inspirerende avond beleven met verrassende elementen, professionele sprekers en de ruimte om verfrissende ideeën op te doen, kennis te delen en anderen te ontmoeten. Lid zijn van Businessclub De Loopplank biedt zakelijke en persoonlijke groei en betekent ook een maatschappelijke bijdrage leveren. Want de club is onderdeel van Vrienden van De Loopplank. Een stichting die het onderwijs van Kindcentrum De Loopplank met financiële middelen ondersteunt. Meer informatie over de club en de stichting valt te lezen op www.vriendenvandeloopplank.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.