Wiekslag telt 26 geslaagden voor Zwemdiplomas

25 april 2016 door Hennie van der Zouw
Wiekslag telt 26 geslaagden voor Zwemdiplomas

ALBLASSERDAM - Zwembad Blokweer was afgelopen zaterdag het toneel van 26 enthousiaste kinderen die aan een tribune vol publiek lieten zien met goed gevolg de zwemlessen van Wiekslag te hebben afgerond. De één zwom de schoolslag beter, de ander zwom moeiteloos de borstcrawl en een volgende zwom het liefst alles onder water, maar allemaal deden ze hun uiterste best en werden beloond met een welverdiend applaus en een Diploma.

Geslaagden Diploma A:
René Besseling, Evan van Dijk, Sil Goudswaard, Jesse Hak, Tymo van der Hoogt, Marvin Knoote, Sophie Manni, Noor van Muijlwijk, Dylan Remy, Luuk Christiaan Stortenbeker, Marnix Toes en Sara-Linde Tuijtel.

Diploma B:
Romke Blom, Aimee-Rose van Dijk, Jasmijn Heijkoop, Jannik Klerk, Jayden Montauban, Jamie Nijman en Sjors de Zwart.

Diploma C:
Puck van der Giessen, Evita Kruizinga, Sid Mets, Noud Nijssen, Naomi de Ruiter, Rosalyn de Vreede en Martijn de Vreede.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.