Albeka verhuist naar voormalig Bruynzeelpand in Hendrik Ido Ambacht

20 april 2016 door Hennie van der Zouw
Albeka verhuist naar voormalig Bruynzeelpand in Hendrik Ido Ambacht

ALBLASSERDAM / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het Alblasserdamse bedrijf wat bekend is van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen verlaat na ruim 12 jaar de Edisonweg en betrekt per 25 april een compleet vernieuwde locatie in het voormalige Bruynzeel pand aan Noordeinde 206 in Hendrik Ido Ambacht.

De afgelopen maanden is het pand aan de binnenkant en het buitenzijde volledig onder handen genomen. Op de locatie in Hendrik Ido Ambacht wordt het aanbod van gebruikte kantoormeubelen nog groter dan in Alblasserdam het geval was. Met een showroom van ruim 1500 m2 behoort Albeka tot één van de grootste showrooms in Nederland op het gebied van gebruikt meubilair.

Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting onderscheid zich nadrukkelijk met topkwaliteit tweedehands kantoormeubelen maar heeft ook zeer compleet aanbod nieuwe kantoormeubelen die getoond worden in de showroom.

De voormalige productieloodsen van Bruynzeel zijn omgebouwd tot magazijn en opslaglocaties waardoor ze naast de grote showroom ook beschikking hebben over ruim 7000 m2 opslagruimte waaruit direct uit voorraad geleverd kan worden.

Vanaf 25 april is de locatie in Hendrik Ido Ambacht elke werkdag geopend tussen 8.00 en 17.00 uur, ook op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.