Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding op de van Hogendorpweg

14 april 2016 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding op de van Hogendorpweg

ALBLASSERDAM - Een 37-jarige fietser uit Alblasserdam is op vrijdagavond 8 april op de Van Hogendorpweg door een personenauto aangereden. De bestuurder reed weg, zonder zich bekend te maken. De politie is op zoek naar hem/haar én naar getuigen.

Het slachtoffer reed tussen 23.00 en 23.30 uur in de richting van de Savornin Lohmanweg, toen uit de Maasstraat een zwarte Volkswagen Polo kwam rijden. Bij het passeren van de Maasstraat reed de bestuurder de fietser aan en het slachtoffer kwam op de motorkap terecht. De automobilist stopte en reed een paar meter achteruit om vervolgens om de gevallen fietser heen te rijden. De bestuurder reed met zijn/haar Polo in de richting van de Rijnstraat. De fietser liep schaafplekken, een dikke knie en gekneusde ribben op.
Politie

De fietser heeft niets van de bestuurder van de Volkswagen gezien en weet niet of het een man of vrouw was. De politie roept hem/haar op om zich te melden én is op zoek naar getuigen. Wie de aanrijding heeft gezien of andere informatie heeft die leidt naar de bewuste automobilist(e) wordt gevraagd te bellen. Kent u iemand met een zwarte Volkswagen Polo met verse schade aan de voorkant? Dat hoeft niet automatisch te betekenen dat de bewuste auto is, maar de politie hoort het toch graag, al was het maar om het uit te kunnen sluiten. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Basisteam Drechtsteden Buiten. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.