Aart Blom 60 jaar Lid van Soli Deo Gloria

30 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Aart Blom 60 jaar Lid van Soli Deo Gloria

ALBLASSERDAM -  Tijdens de algemene ledenvergadering van Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam is Aart Blom gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap van de vereniging. Aart werd op 27 april 1955 lid van de vereniging. Aart bespeelt al vele jaren met grote passie de Tuba.

Steunpilaar
Voorzitter David van Kwawegen noemde Aart in zijn toespraak een echte steunpilaar van de vereniging, iemand waar nooit tevergeefs een beroep op gedaan wordt. Aart is gedurende 35 jaar de penningmeester geweest van de vereniging en tot de dag van vandaag is hij nog zeer actief bij verkoopacties en het werven van sponsoren.

Erelidmaatschap
Tijdens de viering van het 50 jarig jubileum van Aart is hem al het erelidmaatschap van de vereniging toegekend. Een titel die echt past bij een verenigingsmens als Aart.

Insigne
Vanwege zijn 60 jarig jubileum kreeg Aart de antiek gouden insigne van de Zuid-Hollandse bond van muziekverenigingen opgespeld als eerbetoon voor een uitstekende muzikant met het hart op de juiste plaats die zichzelf jarenlang in dienst van de vereniging gesteld heeft. De bloemen waren voor Corry, de vrouw van Aart. David van Kwawegen zij daarbij dat ook voor haar enorme waardering op zijn plaats is. Corry heeft Aart altijd gesteund in zijn activiteiten voor de vereniging en Aart daarbij heel wat uurtjes moeten missen. Een echte supporter

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.