Drechtsteden lanceren Energieloket

29 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Drechtsteden lanceren Energieloket

DRECHTSTEDEN - Donderdag 24 maart 2016 lanceerden de 17 regiogemeenten van Zuid-Holland Zuid in samenwerking met Bleeve.nl het digitale energieloket voor de regio Drechtsteden, de Hoeksche Waard en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Dit energieloket is tot stand gekomen in samenwerking met de maatschappelijke organisaties Drechtse Stromen, Blauwzaam, HoekscheWaardDuurzaam en de beroepsorganisaties Unetio VNI en Bouwend Nederland. 

Duurzaam verbouwen
Het Energieloket Drechtsteden helpt u als woningeigenaar in de Drechtsteden met uw vragen rondom het duurzaam verbouwen van uw woning. Met behulp van handige tools, onafhankelijke informatie en een koppeling met het lokale bedrijfsleven ziet u snel welke maatregelen interessant zijn om te nemen en welke aanbieders in de regio hierbij kunnen helpen.

Als ondernemer op het loket
Wilt u als ondernemer ook uw diensten of producten aanbieden op het energieloket? Neem dan contact op met de heer P. Geurts van Kessel (Bleeve), paul@bleeve.nl of telefoonnummer 06-51892728.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.