Excuses van de Gemeente voor foutje in brief stempas

23 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Excuses van de Gemeente voor foutje in brief stempas

ALBLASSERDAM - Op de site van de gemeente stond dit bericht over de onlangs verstuurde stempassen: "De stempassen voor het referendum van 6 april over het verdrag met de Oekraïne zijn bezorgd. Die heeft u als het goed is ook op de mat gekregen. Misschien is u al opgevallen dat er in de brief een foutje staat. Daar staat dat u in 'ieder stembureau in Dordrecht mag stemmen'. Dat moet natuurlijk niet Dordrecht, maar Alblasserdam zijn. Onze excuses hiervoor! 

Het overzicht van de stembureaus bij de brief is wel juist. Daarin kunt u precies zien waar u uw stem kunt uitbrengen." Tot zover de website van de Gemeente Alblasserdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.