Wiekslag zwemt meerkamp in Sliedrecht

21 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Wiekslag zwemt meerkamp in Sliedrecht

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT - Zaterdag 19 maart stond de vierde wedstrijd van de vijfkamp met sg HGA, ZVS en RSW op het programma.Voor de jonge zwemmers van Wiekslag is dit een hele leuke wedstrijd. Aan het eind van de wedstrijd stond er voor de liefhebbers de 400 wissel op het programma. Op deze afstand zwom Timo Huizer een clubrecord bij de jongens onder de 12 met een tijd van 6.37.30. Wesley Scheepbouwer werd op deze afstand tweede met een tijd van 5.17.22. Romy de Laat werd vierde in 5.32.38 en Tom Romeijn werd achtste in 5.44.57. Op deze afstand zwom Jorrit de Vries 5.47.15, Irma van der Wulp 6.01.05, David Kroon 6,05.39 en Isabel Scheepbouwer 6. 08.71.

De jonge zwemmers zwommen de ene na de andere medaille binnen. Robin Vermeulen won goud op de 25 vlinder en zilver op de 50 rug. Suzanne Brunenberg werd tweede op de 25 vlinder en ze werd vierde op de 50 rug. Dide Provily zwom naar het goud op de 50 rug en naar het brons op de 25 vlinder. Saskia Atkari zwom naar plaats 4 op de 25 vlinder en plaats 5 op de 50 rug. Tygo Zweep won goud op de 25 vlinder. Esther ten Wolde werd zesde op de 25 vlinder en 50 rug. Lucie Barendregt werd zevende op de 50 rug en achtste op de 25 vlinder. Ook de junioren, jeugd en senioren grossierden in medailles. Er breken nu een aantal rustige weekenden aan voor de wedstrijdzwemmers.

Begin April staat de Swim cup op het programma in Eindhoven. Dit toernooi is tevens het NK lange baan bij de senioren. Een aantal zwemmers van Wiekslag zal daar aan de start verschijnen.  Op zaterdag  9 staat in Eindhoven de Pietercup op het menu en op zondag de juniorcup.

Ook daar zullen zwemmers van Wiekslag aan de start verschijnen. Op zondag 10 april reist een groot deel naar Wassenaar waar de geliefde wedstrijd om de Wasschende Maen gezwommen wordt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.