Nieuwe directeur Sitchting Welzijn Alblasserdam

07 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe directeur Sitchting Welzijn Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Interim-directeur wordt nieuwe directeur van Stichting Welzijn Alblasserdam. Het bestuur van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) heeft per 1 maart 2016 Tonia Ruybroek benoemd in de functie van directeur.

Anderhalf jaar geleden werd zij aangetrokken als interim-directeur. Het stichtingsbestuur heeft er alle vertrouwen in dat de SWA zich met een enthousiast en professioneel team steeds verder zal ontwikkelen om zo toegevoegde waarde te blijven leveren voor de inwoners van Alblasserdam.

De medewerkers en vrijwilligers hebben volgens het bestuur binnen de Alblasserdamse samenleving in korte tijd substantiële stappen gezet om de verbinding aan te gaan met alle partijen die van belang zijn om de netwerksamenleving verder uit te bouwen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.