Wiekslag feliciteert 32 geslaagden voor diploma A B en C

29 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Wiekslag feliciteert 32 geslaagden voor diploma A B en C

ALBLASSERDAM - Het afzwemmen op zaterdag 27 februari bij zwem- en poloclub Wiekslag is, op een paar spannende momenten na, vlot verlopen. Twee kinderen moesten het onder water zwemmen door een gat in een zeil over doen. Dat werd gedaan aan de overkant zo ver mogelijk bij de tribune vandaan. Niet iedereen kan er tegen als zo’n honderd paar ogen naar je kijken.

Gelukkig kon juf Pia na afloop aan alle kandidaten het zo felbegeerde Diploma uitreiken.

Geslaagd voor Diploma A:
Romke Blom, Wouter Bunt, Ilana Cruden, Aimee van Dijk, Jasmijn Heijkoop, Jannik Klerk, Jayden Montauban, Joey Prins en Sjors de Zwart.

Geslaagd voor Diploma B:
Ruben Brandt, Falaysia Almgeest, Thera Boeser, Damian Drieberge, Puck van der Giessen, Jaïro de Koning, Sid Mets, Dylan Monster, Noud Nijssen, Soraya Poelman, Jinka van der Rhee,Jacob Roos, Naomi de Ruiter, Jari Stolk en Martijn de Vreede.

Geslaagd voor Diploma C:
Amy de Witte, Elin Groenendijk, Thijmen Kamminga, Kishaira Rechards, Sem Remmers, Isa  Remmers, Marilyn Slagboom en Limme van Vliet.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.