Maat trotse finalist TLN Ondernemersprijs 2016

30 november 2015
Maat trotse finalist TLN Ondernemersprijs 2016

ALBLASSERDAM - In de Studio’s Aalsmeer heeft logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam de finalistenaward van de TLN Ondernemersprijs 2016 ontvangen. Juryvoorzitter Walther Ploos van Amstel, lector Citylogistics aan de Hogeschool van Amsterdam, overhandigde samen met Anita Witzier de award tijdens het TLN jaarcongres op zaterdag 21 november 2015.

Trots op Award
Arjan Maat: ‘De Winter Logistics feliciteer ik van harte met de overwinning. Maar zowel mijn vader als ik zijn ontzettend trots dat wij de finalistenaward in ontvangst hebben mogen nemen. Een enorme pluim op het werk, de inzet en de samenwerking van alle mensen die bij ons familiebedrijf werkzaam zijn.’

Motivatie
Het was een lastige keuze een winnaar te kiezen volgens Walther Ploos van Amstel: ‘Alle drie de finalisten zijn echte ambassadeurs voor logistiek Nederland en behoren terecht in deze landelijke top drie in de categorie Groot. Ze kijken vooruit naar de toekomst en hebben zelfs in de crisistijd geïnvesteerd en geïnnoveerd ’ Toch is de jury tot een winnaar gekomen. Het juryrapport oordeelde over MAAT als een krachtig en energiek bedrijf die toekomst gericht zijn door de investeringen die ze maken. Klantgericht door de mogelijkheden die ze aan klanten bieden om in het volledige logistieke concept te ontzorgen, 4PL. Voorlopers op het gebied van veiligheid door de beveiligde Truckparking. Ze hebben een toekomstgerichte professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van ICT, HR en Communicatie. Als slot wilde de jury nog meegeven dat de  klantenportefeuille van MAAT meer dan indrukwekkend te noemen is.

Finalisten
TLN organiseert de verkiezing voor de TLN Ondernemersprijs inmiddels voor de elfde keer. Bedrijven die zich aantoonbaar onderscheiden op ondernemerschap in de sector transport en logistiek worden daarmee in de schijnwerpers geplaatst. Voor de prijs van 2016 was het thema ‘1 + 1 = 3’. Dat betekent dat behalve naar het algemeen ondernemerschap ook wordt gekeken naar elkaar versterkende bedrijfsactiviteiten en naar de samenwerking binnen het bedrijf en met andere bedrijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.