Dit weekend onderhoud op de Gemeente website

15 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Dit weekend onderhoud op de Gemeente website

ALBLASSERDAM / DORDRECHT / PAPENDRECHT - Van vrijdag 15 januari 20.00 uur tot zaterdag 16 januari 18.00 uur vindt er onderhoud plaats aan de website van de gemeentes Alblasserdam, Papendrecht en Dordrecht.

Dat betekent dat pagina's in het digitale loket en formulieren tijdelijk niet bereikbaar kunnen zijn. De overige pagina's kunt u gewoon blijven bezoeken. Vanaf zaterdagavond kunt u alle pagina's op de site weer bereiken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.