Bert Buizert verlengt contract bij vv Alblasserdam

11 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Bert Buizert verlengt contract bij vv Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Het bestuur van vv Alblasserdam en hoofdtrainer Bert Buizert verlengen de samenwerking met een jaar. Beiden partijen zijn tevreden over de huidige gang van zaken. Zowel bestuur als Buizert zien mogelijkheden om dit seizoen heel mooi af te sluiten.

Assistent –trainer Alexander de Jong gaat een nieuwe uitdaging aan en neemt aankomend seizoen de jongens van A1 onder zijn hoede. Patrick van Galen (45) , nu assistent-trainer van A1 zal seizoen 2016-2017 naast Buizert langs de lijn staan. De huidige assistent-trainer van A1 kijkt uit naar de samenwerking met de hoofdtrainer. Zijn trainerservaring heeft hij de afgelopen 20 jaar grotendeels bij vv Nieuw-Lekkerland opgedaan, maar is alweer 3 jaar betrokken bij de A1 van vv Alblasserdam.

Tweede elftal trainer Martin Nouwen tekende ook bij en blijft trainer van het 2e sportpark Souburgh. De 51-jarige Nouwen, zelf nog voetballend bij de veteranen van vv Groote Lindt, heeft de afgelopen jaren bij DFC, vv Groote Lindt, vv de Alblas en vv Pelikaan diverse elftallen getraind.

De technische commissie toonde zich uitermate tevreden na het tekenen van de contracten. “Het is heel fijn dat we de technische staf voor komend seizoen al tijdens de winterstop rond kunnen maken. Achter de schermen is er hard gewerkt om duidelijkheid te krijgen voor deze posities. Het geeft rust en vertrouwen en kunnen dus gefocust de rest van het seizoen afmaken. Dat is voor alle partijen geweldig”, aldus een woordvoerder van de club.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.