Groot aantal zwemdiploma's gehaald bij de Wiekslag

21 december 2015 door Hennie van der Zouw
Groot aantal zwemdiploma's gehaald bij de Wiekslag

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 19 december was het nog een graadje warmer dan normaal in zwembad Blokweer.  37 Leerlingen van de Wiekslag zwemles gingen afzwemmen!  Een geheel gevulde tribune volgde aandachtig de verrichtingen van de kinderen bij de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl, terwijl de waterratjes ook lieten zien dat ze diverse survival-onderdelen moeiteloos konden volbrengen. Na en welverdiend applaus werden de diploma’s uitgereikt aan:

Geslaagd voor diploma A:
Ruben Brandt, Damian Drieberge, Puck van der Giessen, Jos Groenendijk, Dylan Jongeneel, Jaïro de Koning, Sid Mets, Dylan Monster, Jade Niemans, Jamie Nijman, Noud Nijssen, Soraya Poelman, Jinka van der Rhee, Jacob Roos, Naomi de Ruiter, Jari Stolk en Martijn de Vreede.

Diploma B:
Hicham Boudihi, Coraline Besseling, Thera Boezer, Pepijn Janse, Evita Kruizinga, Lennart Pellikaan, Isa Remmers, Marilyn Slagboom en  Amy de Witte.

Diploma C:
Yenthe Blom, Ivo Bot, Geralin v.d. Burger, Fiene Groenendijk, Sarah Hardenbol, Siem de Jager, Evi Kalkman, Robine Kroon, Bram Leyten, Sebastiaan Lont, Thymen Lont, Dion Mets en Saar Oudijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.