Zes aanhoudingen voor drugshandel Alblasserdam

20 november 2015 door Hennie van der Zouw
Zes aanhoudingen voor drugshandel Alblasserdam

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT - Vrijdag 13 november hield de politie in Alblasserdam zes mannen aan. De 58-jarige hoofdverdachte wordt verdacht van het verkopen van drugs vanuit zijn woning. Vijf anderen werden aangehouden als klant.

De zaak kwam aan het rollen na een melding via M. (Meld Misdaad Anoniem). Uit het onderzoek dat volgde rees inderdaad de verdenking van handel in drugs. Vrijdag werd daarom een vijftal personen dat de woning verliet aangehouden om te worden verhoord. Dit waren een 47- en 18-jarige man uit Alblasserdam, een 20-jarige man uit Sliedrecht, een 31-jarige Rotterdammer en een 25-jarige man uit Gouda. Bij hen werden harddrugs en een groot geldbedrag aangetroffen.

Op basis van de verklaringen werd de 58-jarige bewoner van het pand aangehouden. Bij een doorzoeking werd speed, hennep en xtc gevonden. De ‘klanten’ zijn dezelfde dag weer op vrije voeten gesteld. De verdachte zit nog vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.