Voetbalvereniging Alblasserdam huldigt jubilarissen

10 november 2015 door Hennie van der Zouw
Voetbalvereniging Alblasserdam huldigt jubilarissen

ALBLASSERDAM - Donderdag 5 november heeft vv Alblasserdam tijdens de Algemene Ledenvergadering elf jubilarissen gehuldigd. Twee jubilarissen zijn al 70 jaar lid van de club en hebben een bijzonder cadeau in ontvangst genomen.

Jubilarissen
Uit handen van voorzitter Arjan Maat hebben de aanwezige jubilarissen Pascal den Breejen (25 jaar lid), René Julicher (40 jaar lid), Jan Graafland (50 jaar lid) Bertus van Steenis, Ad van ’t Hof en Wim van 't Hof (60 jaar lid) bloemen en een persoonlijk gegraveerd gedenkschaaltje gekregen. Ook de afwezige jubilarissen: Klaas Kusters en Pleun van 't Veer (60 jaar lid), Edwin Kanters (40 jaar lid) en Guus Lassche (25 jaar lid) ontvangen een gedenkschaal.

Bijzonder
Bijzonder zijn de jubilarissen die beiden al 70 jaar lid zijn van de vereniging. De club gaat deze leden speciaal eren door een persoonlijk “sponsorbord” op te hangen langs het voetbalveld. De heren Arie Ooms en Bertus Risseeuw hebben compleet verrast de borden in ontvangst genomen. ‘Ik ben er echt een beetje ondersteboven van, geweldig dat de club dit voor ons gedaan heeft’’, aldus een geëmotioneerde Bertus Risseeuw. Ook Arie Ooms was zichtbaar blij en trots. ‘Ik kom nog maar weinig bij het voetballen kijken omdat - en dat klinkt een beetje stom - ik het liefst gewoon zelf nog op het veld wil staan’, grinnikt hij.

Trots
Arjan Maat interviewde voor het oog van alle aanwezigen de heren over hun voetbalcarrière en beiden memoreerden de beginjaren van de club. ‘Het is fantastisch deze jubilarissen te kunnen huldigen tijdens de algemene ledenvergadering. Als voorzitter ben ik daar echt trots op en hoop dat ze nog vele jaren lid blijven’, aldus Maat.

De club
Voetbalvereniging Alblasserdam bestaat inmiddels 87 jaar en heeft ruim 450 leden en groeit nog steeds. Inmiddels zijn er 17 jeugdteams en 6 senioren teams. De vereniging is maatschappelijk ook sterk betrokken, dit uit zich in: de participatie in de kaboutersportlessen van het ABC team, de medewerking aan de sportactiviteiten van Jeugdland, het gastheerschap voor de schoolsportdag en de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi, het jaarlijkse Goede Doelen Toernooi en het MiniBedrijvenToernooi. Iedereen die interesse heeft in de club is te allen tijde van harte welkom.

Fotografie: Cees van der Wal

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.