Reconstructie fietspad De Helling

18 september 2015 door Hennie van der Zouw
Reconstructie fietspad De Helling

ALBLASSERDAM - In opdracht van de gemeente start een aannemer op 24 september met de reconstructie van fietspad De Helling. Om de veiligheid en het rijcomfort aanzienlijk te verbeteren, wordt de huidige tegelverharding vervangen door betonplaten. Door van betonplaten gebruik te maken blijven de in het tracé gelegen kabels en leidingen bereikbaar.

De werkzaamheden duren circa 4 weken en zijn gereed in week 44.

Voor gebruikers van het fietspad wordt via Kabelbaan en Ruigenhil een omleidingsroute ingesteld.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer C. Sels via telefoonnummer 14078.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.