Wereldwinkel Alblasserdam viert 25 jarig bestaan met Open Dag

25 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Wereldwinkel Alblasserdam viert 25 jarig bestaan met Open Dag

ALBLASSERDAM - In 2015 bestaat De Wereldwinkel Alblasserdam 25 jaar. De winkel is gerestyled en wordt op zaterdag 3 oktober door burgemeester Paans en wethouder Kraijo her-opend. Na de feestelijke opening vindt van 11:00 uur tot 16:00 uur een duurzame markt plaats in de tuin achter de Wereldwinkel.

Verschillende ondernemers zullen hier hun duurzame producten verkopen. Iedereen uit Alblasserdam en omstreken is van harte welkom op deze open dag voor een hapje, een drankje en een kijkje in de vernieuwde Wereldwinkel. De Wereldwinkel heeft haar restyling te danken aan: Kees de Weerdt Schilderwerken Kinderdijk, Cees den Breejen Woningstoffering Alblasserdam, Luyten-VVZ Dordrecht, Dhr. Wildeboer uit Nieuw Lekkerland en LV
Belettering Alblasserdam.

De Wereldwinkel verkoopt authentieke cadeaus uit ontwikkelingslanden met een hedendaags tintje. De makers van de producten verdienen een geregeld inkomen. Iedere aankoop draagt bij aan de ontwikkeling van de makers. De 7.000 vrijwilligers in 220 Wereldwinkels maken duidelijk dat het in de wereld ook anders kan.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.