15e editie SNS Avond 4 Daagse succesvol verlopen

29 juni 2015 door Hennie van der Zouw
15e editie SNS Avond 4 Daagse succesvol verlopen

ALBLASSERDAM - De Alblasserdamse SNS Avond 4 Daagse is mede door de vele vrijwilligers en het goede weer succesvol verlopen. Het startschot werd dit jaar onder andere gegeven door Willem Schut namens hoofdsponsor SNS Bank, één van de mascottes namens de GGD, wethouders Arjan Kraijo, Dorien Zandvliet en presentator Bert Nuninga samen met een aantal deelnemers en sponsor Wasko.

Het totaal aantal deelnemers is 1081 en is iets meer dan vorig jaar. De beker voor de groep met de grootste groei is dit jaar gewonnen door  de Oranje Boeg(108 deelnemers).

Het defilé werd gevormd door alle deelnemers en begeleid door de politie en de muziekgroepen De Valse Noten, De Vrolijke Noot, Hooi en Stro Kapel en de Percussiegroep Ridderster. Tijdens de optocht stonden de toeschouwers rijen dik langs de route. De deelnemers werden voorzien van bloemen en snoep voor de geleverde prestatie. Op het Raadhuisplein konden de welverdiende medailles afgehaald worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.