Afscheid vrijwilligers en geslaagden diplomazwemmen bij de Wiekslag

29 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Afscheid vrijwilligers en geslaagden diplomazwemmen bij de Wiekslag

ALBLASSERDAM - Op 27 juni was er weer Diplomazwemmen in zwembad Blokweer waarbij alle kandidaten hun beste beentje voorzetten en met glans slaagden!

Voordat de diploma’s uitgereikt werden door Wiekslag bestuurslid Martin Kranendonk, zette hij enige vrijwilligers in het zonnetje. Na jarenlange inzet voor de zwemles namen deze mensen (helaas) afscheid. Klaas-Johan Zijlstra na 17 jaar lesgeven bij het Brevetzwemmen en de ABC-lessen, Jolanda Kusters na 13 jaar en Michelle Besteman na 5 jaar langs de badrand.

Hier volgen de namen van de geslaagden:

Diploma A:
Corné Blom, Martine Bons, Ivo Bot, Geralin v.d. Burger, Elin Groenendijk,  Evi Kalkman, Rafael de Koning, Jelmer de Koning, Evita Kruizinga, Dion Mets, Saar Oudijn, Puck v.d. Plaat, Sem Remmers, Kyle-Jayden Revet en Limme van Vliet.

Diploma B:
Lianne Bons, Patrick Buitelaar, Madelief van Dalen, Jonathan Hak, Ewout Hak, Bram Leijten,  Steven den Ouden, Joanne Rozendaal, Dide Verhaar, Imme Versluis en Julia v.d. Waal.

Diploma C
Julian Berger, Levy den Breejen, Jurjen Franken, Sifrah Hoogendijk, Sarah Hoogendijk, Naomi Huizer, Josephine de Koe, Leonore de Kloe, Senna Noah Ros, Quinty Ros en Ozan Yildrim.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.