Sportcentrum Blokweer sluit in de zomer

12 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Sportcentrum Blokweer sluit in de zomer

ALBLASSERDAM - Zwembad Blokweer aan de Sportlaan 3 sluit woensdag 1 juli vanaf 15 uur de deuren voor onderhoudswerkzaamheden aan de vloer. Deze werkzaamheden duren naar verwachting ruim drie weken. Vanaf zaterdag 25 juli zijn zwemmers weer van harte welkom.

Omdat voor het uitvoeren van het werk het zwembad moet worden leeggepompt, kiest de Beheer Stichting Sport Alblasserdam ervoor het werk in de zomermaanden uit te laten voeren. Op die manier ervaren verenigingen en andere gebruikers zo min mogelijk hinder van de sluiting.

Ook de naastgelegen sporthal sluit in de zomervakantie voor een opknapbeurt. In de periode van 2 juli tot 24 augustus worden de kleedruimtes aangepakt, krijgt de sporthal een nieuwe vloer en wordt het pand geïsoleerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.