Herinrichting Polderstraat verschoven naar juli

23 mei 2014
Herinrichting Polderstraat verschoven naar juli

ALBLASSERDAM - Tijdens de komende werkzaamheden in Vinkenwaard-Noord zullen ook de herstructureringswerkzaamheden in de Polderstraat gaan starten.

Naar verwachting starten deze werkzaamheden in juli.

Voor de Polderstraat is in samenwerking met de bewoners een nieuw inrichtingsvoorstel opgesteld. de uitvoering van dit plan zou in april beginnen. Na video-inspectie van de riolering is echter gebleken dat de riolering in zodanig slechte staat verkeert dat deze vervangen dient te worden. Deze werkzaamheden waren niet voorzien en worden nu voorbereid.

Daardoor is de uitvoering van dit project uitgesteld naar eind juli. Voorafgaand aan deze werkzaamheden zal de gemeente een informatieavond houden waar de definitieve werkzaamheden en de planning zullen worden gepresenteerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.