Invalidensteigers aan de Polderstraat schreeuwen om onderhoud

06 augustus 2013
Invalidensteigers aan de Polderstraat schreeuwen om onderhoud

ALBLASSERDAM - Het onderhoud van de oever van de Alblas aan de Polderstraat lijkt op zijn zachtst gezegd een beetje achterstallig.

Als u de Polderstraat opzoekt in Google Streetview, (zie het kleine fotootje links) dan kunt u zien hoe dit mooie stukje Alblasserdam er in 2009 uitzag. Toen leek de oever van de Alblas hier in ieder geval beter onderhouden dan nu het geval is.

Het trieste van dit stukje oever is echter vooral, dat er steigers gebouwd zijn, die eigenlijk bedoeld zijn voor invaliden, zodat zij met hun rolstoel hier bijvoorbeeld lekker een hengeltje kunnen uitslaan, om te proberen een visje te bemachtigen. Maar als je ziet hoe die steigers er nu uit zien, dan schaam je je daar toch voor.

Ook liggen er langs de oever, half verscholen onder water en tussen hoog opgegroeid riet, een aantal gezonken bootjes, die zo te zien door de eigenaars gewoon zijn  achtergelaten.

Als je je tussen het meer dan een meter hoge onkruid en riet waagt, zie je rottende en roestende boot- en surfplank resten bij de half verrotte steigertjes liggen.

Verontrustte buurtbewoners vragen zich af wanneer de gemeente hier iets aan zal gaan doen..........

 Foto's: Hennie van der Zouw.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.