Wethouders kijken naar verkeersveiligheid in de Polderstraat

09 oktober 2012
Wethouders kijken naar verkeersveiligheid in de Polderstraat

ALBLASSERDAM - Dinsdag 9 oktober zijn 3 Alblasserdamse wethouders in de Polderstraat in gesprek geweest omtrent de verkeersveiligheid in de straat (Wethouder Cardon was er niet bij door ziekte). Aan bod kwamen snelheid, zwaarverkeer, breedte van de troitoirs, parkeerplaatsen en veiligheid voor de kinderen.

Voorstellen waren o.a ter hoogte van het industrieterrein dwarse parkeerplaatsen maken, een speeltuin aanleggen en de straat verkeersluw maken door o.a. zwaar verkeer geen toegang te geven en bijv. navigatiesystemen niet door de staat te laten verwijzen.

Foto's: Ad van Herk

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.