Verkeersmaatregel tijdens SNS Avondvierdaagse

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Verkeersmaatregel tijdens SNS Avondvierdaagse

ALBLASSERDAM - Om de Avondvierdaagse, die wordt gehouden van 15 t/m 18 juni, veilig en gestructureerd te laten verlopen wordt een stuk Dam/ Cortgene, vanaf Bakker v.d. Wegen tot en met Woonkracht 10, van 17.30 – 20.30 uur afgesloten voor ALLE verkeer m.u.v. voetgangers. U kunt uw auto parkeren bij CC Landvast, Haven 4 in Alblasserdam of beneden bij het winkelcentrum Makado bij de ingang van de HEMA.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.